Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Hinduism och buddhism

Skapad 2019-04-24 13:32 i Elinebergsskolan Helsingborg
Bedömningsmatris
Grundskola 7 – 9 Religionskunskap
E
C
A
Du kan diskutera på ett enkelt sätt om likheter och skillnader mellan olika sätt att tro.
Du kan diskutera på ett utvecklat sätt om likheter och skillnader mellan olika sätt att tro.
Du kan diskutera på ett välutvecklat sätt om likheter och skillnader mellan olika sätt att tro.
Du kan diskutera på ett enkelt sätt hur religioner och samhällen påverkar varandra. Du beskriver hur de hänger ihop med varandra på ett enkelt sätt.
Du kan diskutera på ett utvecklat sätt hur religioner och samhällen påverkar varandra. Du beskriver hur de hänger ihop med varandra på ett utvecklat sätt.
Du kan diskutera på ett välutvecklat sätt hur religioner och samhällen påverkar varandra. Du beskriver hur de hänger ihop med varandra på ett välutvecklat sätt.
Du kan diskutera på ett enkelt sätt hur frågor om livet beskrivs i olika situationer och hur personligheten påverkas av tron.
Du kan diskutera på ett utvecklat sätt hur frågor om livet beskrivs i olika situationer och hur personligheten påverkas av tron.
Du kan diskutera på ett välutvecklat sätt hur frågor om livet beskrivs i olika situationer och hur personligheten påverkas av tron.
Du har baskunskaper om kristendomen och andra världsreligioner. Du beskriver viktiga tankar, skrifter, uttryck och handlingar hänger ihop med varandra.
Du har goda kunskaper om kristendomen och andra världsreligioner. Du förklarar på ett utvecklat sätt hur viktiga tankar, skrifter, uttryck och handlingar hänger ihop med varandra.
Du har mycket goda kunskaper om kristendomen och andra världsreligioner. Du förklarar på ett välutvecklat sätt hur viktiga tankar, skrifter, uttryck och handlingar hänger ihop med varandra.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: