Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Engelska 6 - Skriftlig framställning och skriftlig interaktion

Skapad 2019-05-12 10:09 i Rodengymnasiet Norrtälje
Engelska 6 - Skriftlig framställning
Gymnasieskola Engelska

Centralt innehåll och Kunskapskrav

Produktion och interaktion - skriva, samtala • Skriftlig produktion och interaktion i olika situationer och med olika syften, där eleverna resonerar, sammanfattar, kommenterar, värderar och motiverar sina åsikter.

E
D
C
B
A
Skriftlig framställning
I skriftliga framställningar kan eleven formulera sig relativt varierat, tydligt och relativt strukturerat. Eleven kan även formulera sig med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation. Eleven bearbetar, och gör enkla förbättringar av egna framställningar.
I skriftliga framställningar kan eleven formulera sig varierat, tydligt och strukturerat. Eleven kan även formulera sig med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation. Eleven bearbetar, och gör välgrundade förbättringar av egna framställningar.
I skriftliga framställningar kan eleven formulera sig varierat, nyanserat, tydligt och strukturerat. Eleven kan även formulera sig med flyt och anpassning till syfte, mottagare och situation. Eleven bearbetar, och gör välgrundade och nyanserade förbättringar av egna framställningar.
Skriftlig interaktion
I skriftlig interaktion kan eleven uttrycka sig tydligt och med flyt samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation. Dessutom kan eleven välja och använda i huvudsak fungerande strategier som i viss mån löser problem i och förbättrar interaktionen.
I skriftlig interaktion kan eleven uttrycka sig tydligt, relativt ledigt och med flyt samt med anpassning till syfte, mottagare och situation. Dessutom kan eleven välja och använda fungerande strategier som löser problem i och förbättrar interaktionen.
I skriftlig interaktion uttrycker sig eleven tydligt, ledigt och med flyt samt med anpassning till syfte, mottagare och situation. Dessutom kan eleven välja och använda väl fungerande strategier som löser problem i och förbättrar interaktionen och kan föra den framåt på ett konstruktivt sätt.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: