Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

VT-19 NO(Kemi) - Luft åk:4

Skapad 2019-06-10 14:51 i Valhallaskolan Halmstad
Arbetsområde v.19-23
Grundskola 4 Kemi

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Du använder begrepp
luft atmosfär koldioxid växthusgaser (metangas och koldioxid) atom fotosyntes förbränning
Du har baskunskaper om materia. Du ger exempel på och beskriver hur saker hänger ihop i materian. Du använder kemins begrepp på ett ganska bra sätt.
Du har goda kunskaper om materia. Du ger exempel och förklarar hur saker hänger ihop i materian på ett utvecklat sätt. Du använder kemins begrepp på ett bra sätt.
Du har mycket goda kunskaper om materia. Du ger exempel och förklarar hur saker hänger ihop i materian på ett välutvecklat sätt. Du använder kemins begrepp på ett mycket bra sätt.
Du diskuterar
Hållbar utveckling
Du kan diskutera på ett enkelt sätt hur mat, bränslen, kemikalier och andra produkter påverkar en hållbar utveckling och andra saker som hänger ihop i kemin.
Du kan diskutera på ett utvecklat sätt hur mat, bränslen, kemikalier och andra produkter påverkar en hållbar utveckling och andra saker som hänger ihop i kemin.
Du kan diskutera på ett välutvecklat sätt hur mat, bränslen, kemikalier och andra produkter påverkar en hållbar utveckling och andra saker som hänger ihop i kemin.
Du diskuterar
Du visar på samband med fotosyntes och förbränning
Du kan diskutera på ett enkelt sätt hur luft fungerar. Du jämför hur de hänger ihop med fotosyntes och förbränning.
Du kan diskutera på ett utvecklat sätt hur luft och vatten fungerar. Du jämför hur de hänger ihop med fotosyntes och förbränning
Du kan diskutera på ett välutvecklat sätt hur luft och vatten fungerar. Du jämför hur de hänger ihop med fotosyntes och förbränning
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: