Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Engelska åk 6

Skapad 2019-11-25 15:59 i Furulundsskolan Halmstad
Grundskola 6 Engelska
På väg mot E
E
C
A
Läsförståelse
Du kan förstå det viktigste innehållet i enkla texter som handlar om saker du känner till. Du kan beskriva och kommentera innehållet i texter på ett enkelt sätt. Du följer budskap och instruktioner på ett ganska bra sätt.
Du kan förstå det mesta av innehållet i enkla texter som handlar om saker du känner till. Du förstår tydliga detaljer i texterna. Du kan beskriva om och kommentera innehållet i texter på ett enkelt sätt. Du följer budskap och instruktioner på ett bra sätt.
Du kan förstå innehållet i i enkla texter om saker du känner till. Du förstår viktiga detaljer i texterna. Du kan beskriva och kommentera innehållet i texter på ett utvecklat sätt. Du följer budskap och instruktioner på ett mycket bra sätt.
Hörförståelse
Du kan förstå det viktigaste innehållet i enkel engelska som talas lugnt och tydligt om saker du känner till. Du kan beskriva oh kommentera innehållet i talad engelska på ett enkelt sätt. Du följer budskap och instruktioner på ett ganska bra sätt.
Du kan förstå det mesta av innehållet i enkel engelska som tals lugnt om saker du känner till. Du förstår tydliga detaljer i det som sägs. Du kan beskriva och kommentera innehållet i talad engelska på ett enkelt sätt. Du följer budskap och instruktioner på ett bra sätt.
Du kan förstå innehållet i enkel engelska som talas lugnt och tydligt om saker du känner till. Du förstår viktiga detaljer i det som sägs Du kan beskriva och kommentera innehållet i talad engelska på ett utvecklat sätt. Du följer budskap och instruktioner på ett mycket bra sätt.
Tala
Du kan uttrycka dig på ett ganska bra sätt när du gör olika enkla muntliga framställningar.
Du kan uttrycka dig på ett bra sätt när du gör olika enkla muntliga framställningar.
Du kan uttrycka dig på ett mycket bra sätt när du gör olika enkla muntliga framställningar.
Samtala
Du kan uttrycka dig på ett ganska bra sätt när du pratar med andra.
Du kan uttrycka dig på ett bra sätt när du pratar med andra.
Du kan uttrycka dig på ett mycket bra sätt när du pratar med andra.
Skriva
Du kan uttrycka dig på ett ganska bra sätt när du skriver olika texter. Du kan uttrycka dig på ett ganska bra sätt när du skriver till andra.
Du kan uttrycka dig på ett bra sätt när du skriver olika texter. Du kan uttrycka dig på ett bra sätt när du skriver till andra.
Du kan uttrycka dig på ett mycket bra sätt när du skriver olika texter. Du kan uttrycka dig på ett mycket bra sätt när du skriver till andra.
Informationshantering
Du kan välja enkla texter från olika medier och använda dem på ett ganska bra sätt när du skriver och pratar.
Du kan välja enkla texter från olika medier och använda dem på ett bra sätt när du skriver och pratar.
Du kan välja enkla texter från olika medier och använda dem på ett mycket bra sätt när du skriver och pratar.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: