Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Gränssnittsdesign: Planering (område 1)

Skapad 2020-10-29 16:33 i Berzeliusskolan gymnasium Linköping
Lärandematris för kursen Gränssnittsdesign, grägrä0, på Berzeliusskolan. Utan kopplingar till Kunskaper (alltså den blå matrisen) men med nedbrytningar under samma rubrik.
Gymnasieskola 9 Gränssnittsdesign

Projektplanering

E
C
A
Problemformulering
Eleven gör en enkel projektplan för att utveckla ett gränssnitt till en applikation. Projektplanen innehåller en enkel problemformulering utifrån kundönskemål, identifikation av målgruppen och dess behov samt projektets tekniska förutsättningar.
Eleven gör en genomarbetad projektplan för att utveckla ett gränssnitt till en applikation. Projektplanen innehåller en problemformulering utifrån kundönskemål, identifikation av målgruppen och dess behov samt projektets tekniska förutsättningar.
Eleven gör en genomarbetad projektplan för att utveckla ett gränssnitt till en applikation. Projektplanen innehåller en komplex problemformulering utifrån kundönskemål, identifikation av målgruppen och dess behov samt projektets tekniska förutsättningar.
Utvärdering
Eleven värderar med enkla omdömen sin projektplan.
Eleven värderar med nyanserade omdömen sin projektplan.
Eleven värderar med nyanserade omdömen sin projektplan ur flera perspektiv samt föreslår vid behov förbättringar av planen.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: