Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Teckning

Skapad 2020-11-01 13:49 i Rödabergsskolan Stockholm Grundskolor
En lärandematris för teckning.
Grundskola 7 – 9 Bild
GODTAGBARA KUNSKAPER EJ UPPNÅDDA
GODTAGBARA KUNSKAPER
-->
-->
-->
DINA TECKNINGAR
  • Bl  E 9
  • Bl  C 9
  • Bl  A 9
Objekten i dina teckningar går att särskilja genom linjer, högdagrar och skugga.
Objekten i dina teckningar går att särskilja genom linjer, högdagrar och skugga. Objekten är lätta att känna igen.
Objekten i dina teckningar går att särskilja genom linjer, högdagrar och skugga. Objekten är lätta att känna igen och du använder kol, blyerts och krita på ett sätt som gör att ditt motiv ser tredimensionellt ut.
Objekten i dina teckningar går att särskilja genom linjer, högdagrar och skugga. Objekten är lätta att känna igen och du använder kol, blyerts och krita på ett sätt som gör att ditt motiv ser tredimensionellt ut. Du väljer och experimenterar med papper, kol och krita för att hitta det som passar bäst för det du ska avbilda.
DIN ARBETSPROCESS
Du följer de instruktioner som ges på lektionen. Du frågar läraren när det är något du inte förstår.
Du följer de instruktioner som ges på lektionen. Du frågar en klasskompis när det är något du inte förstår, och stämmer sedan av med läraren för att se om du har förstått rätt.
Du följer de instruktioner som ges på lektionen. Du lyssnar på instruktioner och frågar en klasskompis när det är något du inte förstår, och tar alltid ansvar för "nästa steg" i ditt arbete.
Du följer de instruktioner som ges på lektionen. Du frågar en klasskompis när det är något du inte förstår, och tar alltid ansvar för "nästa steg" i ditt arbete. Får du tid över repeterar du de uppgifter vi har gått igenom för att hela tiden förbättra dig.
HUR DU SKRIVER OCH TALAR OM BILDER
Du har åsikter om dina egna och andras bilder.
Du har åsikter om dina egna och andras bilder, samt motiverar varför du tycker som du gör.
Du har åsikter om dina egna och andras bilder, samt motiverar varför du tycker som du gör. Du ger exempel från bilden du talar eller skriver om för att visa hur du tycker.
Du har åsikter om dina egna och andras bilder, samt motiverar varför du tycker som du gör. Du ger exempel från bilden du talar eller skriver om för att visa hur du tycker. Du jämför bilden du talar eller skriver om med andra bilder som du känner till.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: