Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Matris - Bedömning Spanska

Skapad 2020-11-11 11:26 i Engelbrektsskolan Stockholm Grundskolor
Matris - Bedömning Spanska
Grundskola 6
E
C
A
Hör och läs förståelse
Du kan förstå vanliga, enkla ord och fraser i tydligt talat, enkelt språk i långsamt tempo.
Du kan förstå enkla ord och fraser i tydligt talat, enkelt språk i långsamt tempo
Du kan förstå det huvudsakliga innehållet och uppfatta tydliga detaljer i tydligt talat, enkelt språk i långsamt tempo.
Muntlig och skriftlig framställning
I muntliga och skriftliga framställningar av olika slag kan du formulera dig mycket enkelt och i huvudsak begripligt med enstaka vanliga ord och fraser. I muntlig och skriftlig interaktion kan du uttrycka dig mycket enkelt och i huvudsak begripligt med enstaka vanliga ord och fraser. Dessutom kan du använda dig av någon strategi som löser enstaka enkla problem i interaktion
I muntliga och skriftliga framställningar av olika slag kan du formulera dig mycket enkelt och begripligt med vanliga ord och fraser. I muntlig och skriftlig interaktion kan du uttrycka dig mycket enkelt och begripligt med vanliga ord och fraser. Dessutom kan du använda dig av någon strategi som löser enkla problem i interaktion.
I muntliga och skriftliga framställningar av olika slag kan du formulera dig enkelt och relativt tydligt med vanliga ord och fraser. I muntlig och skriftlig interaktion kan du uttrycka dig enkelt och relativt tydligt med vanliga ord och fraser. Dessutom kan du använda dig av några strategier som löser enkla problem i interaktion.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: