Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Rättspsykologi

Skapad 2020-12-09 09:10 i Kungsholmens västra gymnasium Stockholm Gymnasieskolor
Gymnasieskola

Nivå 1 _E
Svaren visar att studenten kan definiera begrepp och redogöra enkelt för vad teorierna avser att förklara med enkla exempel.
Nivå 2_D
Nivå 3_C
Svaren visar att studenten kan applicera begrepp, teorier och metoder för att förklara verkliga exempel
Nivå_B
Nivå_A
Svaren visar att studenten självständigt, utförligt kan kombinera begrepp, teorier och metoder för att förklara verkliga exempel. Du arbetar självständigt med liten/ingen inverkan från läraren.
Komplettera
Du har missat något och måste komplettera.
F_Underkänd
Du har ej klarat examinationen alt. Varit borta
Redogör
Du redogör översiktligt för några psykologiska perspektivs förklaringar till mänskliga beteenden, känslor och tankar inom valda tillämpningsområden.
Eleven redogör utförligt för några psykologiska perspektivs förklaringar till mänskliga beteenden, känslor och tankar inom valda tillämpningsområden.
Eleven redogör utförligt och nyanserat för några psykologiska perspektivs förklaringar till mänskliga beteenden, känslor och tankar inom valda tillämpningsområden.
Värdera
Du värderar med enkla omdömen de psykologiska perspektivens förklaringsvärde och för enkla resonemang om deras betydelse för helhetssynen på människan. 

Du värderar med enkla omdömen de psykologiska perspektivens förklaringsvärde och för välgrundade resonemang om deras betydelse för helhetssynen på människan. 

Du värderar med nyanserade omdömen de psykologiska perspektivens förklaringsvärde och för välgrundade och nyanserade resonemang om deras betydelse för helhetssynen på människan
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: