Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Comida y bebiba

Skapad 2021-02-17 08:59 i Skäggetorpsskolan Linköping
Grundskola 7 Moderna språk - språkval

Matris för arbetsområdet Comida y bebida

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Läsa + strategier
Du förstår det mest väsentliga i enkla texter och dialoger i skrift där man berättar och ställer frågor om vad man tycker om för mat, och där fraser används på restaurang. Du kan välja och använda någon strategi för läsning.
Du förstår det huvudsakliga innehållet och tydliga detaljer i enkla texter och dialoger i skrift där man berättar och ställer frågor om vad man tycker om och där fraser används på restaurang. Du kan välja och använda strategier för läsning.
Du förstår helheten och väsentliga detaljer i enkla texter och dialoger i skrift där man berättar och ställer frågor om vad man tycker om och där fraser används på restaurang. Du kan välja och använda strategier för läsning.
Lyssna + strategier
Du förstår det mest väsentliga i tydligt tal där man pratar om mat, och äter ute. Du kan välja och använda någon strategi för lyssnande.
Du förstår det huvudsakliga innehållet och tydliga detaljer i tydligt tal där man pratar om mat, och äter ute. Du kan välja och använda strategier för lyssnande.
Du förstår helheten och väsentliga detaljer i tydligt tal där man pratar om mat, och äter ute. Du kan välja och använda strategier för lyssnande.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: