Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Produktion, handel och transport

Skapad 2021-03-16 14:14 i Hälsinggårdsskolan Falun
Grundskola 7 – 9
Når ej upp till grundläggande nivå
Grundläggande nivå
God nivå
Mycket god nivå
Samspel människa, samhälle & natur
Du har baskunskaper om hur människa, samhälle och natur påverkar varandra.
Du har goda kunskaper om hur människa, samhälle och natur påverkar varandra.
Du har mycket goda kunskaper om hur människa, samhälle och natur påverkar varandra.
Geografiska begrepp
Du kan använda geografiska begrepp på ett ganska bra sätt.
Du kan använda geografiska begrepp på ett bra sätt.
Du kan använda geografiska begrepp på ett mycket bra sätt.
Geografiska mönster för varor & tjänster
Du kan undersöka var olika varor och tjänster tillverkas och används. Du beskriver hur det hänger ihop på ett enkelt sätt med hur olika platser och länder handlar med varandra. Du diskuterar på ett enkelt sätt hur och varför det har förändrats och vilka följder det fått.
Du kan undersöka var olika varor och tjänster tillverkas och används. Du beskriver hur det hänger ihop på ett utvecklat sätt med hur olika platser och länder handlar med varandra. Du diskuterar på ett utvecklat sätt hur och varför det har förändrats och vilka följder det fått.
Du kan undersöka var olika varor och tjänster tillverkas och används. Du beskriver hur det hänger ihop på ett välutvecklat sätt med hur olika platser och länder handlar med varandra. Du diskuterar på ett välutvecklat sätt hur och varför det har förändrats och vilka följder det fått.
Kartor, källor, teorier,metoder och tekniker
Du kan använda teorier, kartor och andra källor på ett ganska bra sätt för att undersöka omvärlden. Du diskuterar på ett enkelt sätt om informationen och källorna är pålitliga och viktiga.
Du kan använda teorier, kartor och andra källor på ett bra sätt för att undersöka omvärlden. Du diskuterar på ett enkelt sätt om informationen och källorna är pålitliga och viktiga.
Du kan använda teorier, kartor och andra källor på ett mycket bra sätt för att undersöka omvärlden. Du diskuterar på ett enkelt sätt om informationen och källorna är pålitliga och viktiga.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: