👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

egen komposition åk 8

Skapad 2017-01-21 18:33 i Gluntens montessoriskola Grundskolor
gör en egen komposition bestående av vers och refräng utifrån given mall.
Grundskola 8 Musik
utifrån givna ramar skapar ni en egen komposition i garageband. Ni använder er av "smart"funktionen i garageband och spelar in alla instrument på egen hand.

Innehåll

Syfte med arbetsområdet:

 

Centralt innehåll som arbetsområdet berör:

 

Beskrivning av arbetsområdet:

Bedömning av arbetsområdet:

Jag kommer att bedöma:

hur väl du kan skapa en komposition med en fungerande komposition utifrån de givna ramarna för projektet. Jag kommer också att bedöma huruvida din låt har en röd tråd, alltså att det känns som att de olika delarna hänger ihop och tillhör samma genre.

Du kommer att använda checklistan som både arbetsinstruktion, minneshjälp och som en checklista för att hjälpa dig nå fram till slutet.

Arbetstid och deadlines för arbetsområdet:

v 3-7

Matriser

Mu
egen komposition

E
C
A
reflektion
Du kan även ge enkla omdömen om eget och andras musicerande och bidra med förslag som kan leda till att det musikaliska arbetet utvecklas.
Du kan även ge utvecklade omdömen om eget och andras musicerande och ge förslag som efter någon bearbetning kan leda till att det musikaliska arbetet utvecklas.
Du kan även ge välutvecklade omdömen om eget och andras musicerande och ge förslag som kan leda till att det musikaliska arbetet utvecklas.
eget skapande
Du kan, utifrån egna musikaliska idéer, bidra till att skapa musik genom att med hjälp av röst, instrument, eller digitala verktyg pröva hur olika kombinationer av musikaliska byggstenar kan forma kompositioner som har en i huvudsak fungerande form.
Du kan, utifrån egna musikaliska idéer, skapa musik genom att med hjälp av röst, instrument, eller digitala verktyg pröva och ompröva hur olika kombinationer av musikaliska byggstenar kan forma kompositioner som efter någon bearbetning har en fungerande form och karaktäristisk stil.
Du kan, utifrån egna musikaliska idéer, skapa musik genom att med hjälp av röst, instrument, eller digitala verktyg pröva och ompröva hur olika kombinationer av musikaliska byggstenar kan forma kompositioner som har en fungerande form och en karaktäristisk stil.