👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Spanska årksurs 7 ht17 (kap.1-3)

Skapad 2017-10-08 21:23 i Palmbladsskolan Uppsala
Grundskola 7 Moderna språk - språkval
Under veckorna 34-40 arbetar vi framförallt med kap. 1-3 i läroboken. Vi kommer jobba med att utveckla den muntliga och skriftliga förmågan, förbättra hör- och läsförståelsen. Vi kommer även arbeta med en del realia för att lära oss mer om kultur och samhällsliv i den spansktalande världen. I slutet av perioden kommer du testas på hörförståelse och skriftlig förmåga.

Matriser

M2
Moderna Språk åk 7-9

E
C
A
Hörförståelse
Att kunna förstå tydligt talat, enkelt språk i lugnt tempo.
Du förstår det mest väsentliga av innehållet. Du använder dig av någon strategi för att förstå innehållet i det talade språket.
Du förstår det huvudsakliga innehållet och uppfattar tydliga detaljer. Du använder dig av och väljer i viss utsträckning strategier för att förstå innehållet i det talade språket.
Du förstår helheten och uppfattar väsentliga detaljer. Du använder dig av och väljer i viss utsträckning strategier för att förstå innehållet i det talade språket.
Skriva
Att kunna formulera sig skriftligt i egna framställningar och i interaktion.
Du formulerar dig enkelt och begripligt med ord, fraser och meningar.
Du formulerar dig enkelt, relativt tydligt och till viss del sammanhängande med ord, fraser och meningar.
Du formulerar dig enkelt, relativt tydligt och relativt sammanhängande med ord, fraser och meningar samt i någon mån anpassat till syfte, mottagare och situation.