Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Musikaliskt Omdöme

Skapad 2018-03-12 20:25 i Torpskolan Lerum
Grundskola 7 – 9 Musik
Här bedöms din förmåga att se möjligheter till utveckling för dig själv och många runt omkring. Detta är en teoretisk uppgift som kan användas i syfte att komplettera det praktiska arbetet som inte alltid syns!

Innehåll

Undervisning

Ingen speciell undervisning sker ihop med den här uppgiften. Alla genomgångar i musikämnet genom alla skolår syftar till att ge dig som elev kunskap inom det här området.

 

Uppgift

Du ska skriva svar på fem problemställningar som finns i bifogad arbetsuppgift.

 

Bedömning

Du kommer att bedömas på hur väl du formulerar lösningsförslag för de olika problemställningarna i arbetsuppgiften. Det gäller att se utvecklingsområden inom olika delar i musicerandet.

 

 

Uppgifter

  • Musikalisk utveckling

Matriser

Mu
Bedömning Musikaliskt Omdöme

F
E
C
A
Musikaliskt omdöme
Du kan ännu inte ge enkla omdömen om eget och andras musicerande och bidrar därmed inte med förslag som kan leda till att det musikaliska arbetet utvecklas.
Du kan ge enkla omdömen om eget och andras musicerande och bidrar med förslag som kan leda till att det musikaliska arbetet utvecklas.
Du kan ge utvecklade omdömen om eget och andras musicerande och ge förslag som efter någon bearbetning kan leda till att det musikaliska arbetet utvecklas.
Du kan ge välutvecklade omdömen om eget och andras musicerande och ge förslag som kan leda till att det musikaliska arbetet utvecklas.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: