Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Hörtekniska hjälpmedel

Skapad 2018-03-20 15:45 i Sommarhemsskolan 7-9 Uddevalla
Om hörtekniska hjälpmedel
Grundskola 7 – 9 Teknik
Studera hur teknisk hörselhjälp har utvecklats genom historien.

Innehåll

Du ska lära dig om hur teknisk hörselhjälp har utvecklats genom historien och redovisa det i någon form av text eller presentation.

Hur har hörapparaten sett ut och förändrats över tid? Varför har utseendet förändrats? Vad har krävts för att förändringen har kunnat göras? Hur har det påverkat personer med nedsatt hörsel? Hur har det påverkat samhället?

Matriser

Tk
Tekniska hörhjälpmedel

Teknisk utveckling - Hörhjälpmedel

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Teknisk utveckling
Föra enkla och till viss del underbyggda resonemang om hur tekniska hörhjälpmedel förändrats över tid. Visa på vad som har drivit teknikutvecklingen framåt. Föra enkla och till viss del underbyggda resonemang om hur utvecklingen har påverkat individ och samhälle.
Föra utvecklade och relativt väl underbyggda resonemang om hur tekniska hörhjälpmedel förändrats över tid. Visa på vad som har drivit teknikutvecklingen framåt. Föra utvecklade och relativt väl underbyggda resonemang om hur utvecklingen har påverkat individ och samhälle.
Föra välutvecklade och väl underbyggda resonemang om hur tekniska hörhjälpmedel förändrats över tid. Visa på vad som har drivit teknikutvecklingen framåt. Föra välutvecklade och väl underbyggda resonemang om hur utvecklingen har påverkat individ och samhälle.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: