Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

avd.planering 23/3-18

Skapad 2018-03-23 10:11 i Pysslingen Förskolor Lärkträdet Pysslingen
Förskola
avd.planering 23/3-18

Innehåll

Utvärdering:Denna veckan har vi genomfört allt vad vi planerat.På måndagen hade vi yoga,med avslappnande musik.Barnen är väldigt aktiva och intresserade.Vi ser även att barnen utövar yoga i den fria leken.

På temat med de äldre barnen började vi att göra vårt ljudspel.Barnen valde själva att göra ljud med kroppen.Det blev många olika och roliga ljud.Efteråt lyssnade vi på ljuden tillsammans.Vi kommer att måla små bilder till spelet.Ev.kommer vi att skriva ut bilder, enligt barnens önskemål.

På 5-årsgruppen fick barnen måla med fingerfärg.En samarbets övning tllsammans med barn från olika avdelningar.

På kunskapskvarten pratade vi om vulkaner och vulkanutbrott.Och igår på uppevilan fick dom måla vulkaner med akvarellfärger.

På temat med dom yngre barnen, sjöng vi babblarsången tillsammans,och vi pratade om babblarnas färger och former.Sen hjälptes vi åt att sätta på luckor i olika färger, på bilder från boken.Dom flesta barnen visade intresse, men dom allra yngsta var mest intresserade av ljudtavlan.

Denna veckan har barnen fortsatt att visa stort intresse för att klippa i olika material.Vi funderar på att ta in vår lilla utepool.Och ha som ett klipphav.

Efter att vi har köpt kundkorgar till barnen ,har dom utvecklat ett stort intresse för att gå och handla.Så barnen har som önskemål att göra en affär.Så det ska vi försöka utveckla vidare.

 

Planering v.13

Mån-Samling, påskpyssel,utelek.

Tis- Samling,påskpyssel,utelek.

Ons-Barnen får klä ut sig, för att vi har påskfest.Samling med påsksånger.Personalen spelar en liten påskteater för alla barnen på Lärkträdet.

Tors-Samling,utelek,aktivitet "Hitta ägget"

Fredag-Förskolan stängd

 

Tevlig helg och Glad Påsk Catharina Rebecca och Cicci :)

 

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: