Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

A letter to Billy Elliot

Skapad 2018-04-11 14:10 i Frösåkersskolan Östhammar
Grundskola F – 9 Engelska
Eleverna arbetar med Storbritannien samt filmen Billy Elliot

Innehåll

 

v. 12-13

Great Britain in Spotlight 7 + presentations 

Listening comprehension

 

v.15

How to write a letter

Movie Billy Elliot

Words

 

v.16

Write a letter to Billy Elliot

 

v.17

Reading comprehension 

Uppgifter

  • A letter to Billy Elliot

Matriser

En
A letter to Billy Elliot

Rubrik 1

F
E
C
A
Uttrycka sig i text
I skriftlig interaktion i olika sammanhang kan eleven uttrycka sig begripligt och enkelt samt i någon mån anpassat till syfte, mottagare och situation.
I skriftlig interaktion i olika sammanhang kan eleven uttrycka sig tydligt och med visst flyt samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
I skriftlig interaktion i olika sammanhang kan eleven uttrycka sig tydligt och med flyt samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
Strategier
Dessutom kan eleven välja och använda sig av i huvudsak fungerande strategier som i viss mån löser problem i och förbättrar interaktionen.
Dessutom kan eleven välja och använda sig av fungerande strategier som löser problem i och förbättrar interaktionen.
Dessutom kan eleven välja och använda sig av väl fungerande strategier som löser problem i och förbättrar interaktionen och för den framåt på ett konstruktivt sätt.
Diskutera och jämföra
Eleven diskuterar översiktligt några företeelser i olika sammanhang och områden där engelska används, och kan då också göra enkla jämförelser med egna erfarenheter och kunskaper.
Eleven diskuterar utförligt några företeelser i olika sammanhang och områden där engelska används, och kan då också göra välutvecklade jämförelser med egna erfarenheter och kunskaper.
Eleven diskuterar utförligt och nyanserat några företeelser i olika sammanhang och områden där engelska används, och kan då också göra välutvecklade och nyanserade jämförelser med egna erfarenheter och kunskaper.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: