Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Engelska VT-19: Ask Barb about love and life

Skapad 2019-05-16 15:00 i Västervångskolan F-9 Trelleborg
Grundskola 7 – 9 Engelska
Under de 2 veckor som vi har arbetat med temat "Sex och samlevnad" så har ni varit kärleks- och relationsexperter, där ni har svarat på olika kärleksproblem. Detta har varit en muntlig presentation i mindre grupper om 5-6 personer. Förutom att har rätt grammatik och meningsuppbyggnad så var målet att prata i minst 1 minut.

Matriser

En
Engelska åk 7-9

F
E
C
A
Tala
Att kunna uttrycka sig muntligt i egna framställningar och i interaktion.
Du uttrycker dig enkelt och begripligt och relativt sammanhängande i olika genrer. Du bearbetar och gör enkla förbättringar. Du väljer och använder dig av i huvudsak fungerande strategier som i viss mån löser problem i och förbättrar interaktionen.
Du uttrycker dig relativt varierat, relativt tydligt och relativt sammanhängande samt även med visst flyt och i någon mån anpassat till syfte, mottagare och situation. Du bearbetar och gör välgrundade förbättringar. Du väljer och använder dig av fungerande strategier som löser problem i och förbättrar interaktionen.
Du uttrycker dig relativt varierat, tydligt och sammanhängande, samt med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare ocn situation. Du bearbetar och gör välgrundade förbättringar. Du väljer och använder dig av väl fungerande strategier som löser problem i och förbättrar interaktionen och för den framåt på ett konstruktivt sätt.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: