Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Kapitel 7: Kommunikation och medierna

Skapad 2019-08-15 10:58 i Rodengymnasiet Norrtälje
Gymnasieskola Pedagogik
I det här kapitlet får vi ta del av hur vi kommunicerar i dagens mediesamhälle. Men vilket var det första mediet? Var och när sågs det? Det får vi svar på i kapitel 7.

Innehåll

Det här kapitlet delar vi upp i grupper. Varje grupp får en punkt (sid 132) som de ansvarar för, läser in sig på och berättar om för resten av klassen. Syftet är att alla på detta sätt ska få ta del av innehållet i kapitlet och därefter blir det ett prov på kapitlet.

Uppgifter

  • Prov kap 7

Matriser

Ped
Kommunikation - PEDKOU0

E
C
A
Eleven beskriver översiktligt människors interaktion och kommunikation. Eleven ger också exempel på hur interaktion och kommunikation påverkar människors lärande och deltagande i sociala och pedagogiska situationer.
Eleven beskriver utförligt människors interaktion och kommunikation. Eleven ger också exempel på hur interaktion och kommunikation påverkar människors lärande och deltagande i sociala och pedagogiska situationer.
Eleven beskriver utförligt och nyanserat människors interaktion och kommunikation. Eleven ger också exempel på hur interaktion och kommunikation påverkar människors lärande och deltagande i sociala och pedagogiska situationer.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: