Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Informative speech (author)

Skapad 2020-02-06 00:18 i Sjögrenska gymnasiet Knivsta
Gymnasieskola Engelska

Innehåll

 

 

Matriser

Eng
Informative speech (an author)

E
C
A
Källhantering
Eleven kan välja och med viss säkerhet använda strategier för att söka relevant information (och värdera olika källors tillförlitlighet.)
Eleven kan välja och med viss säkerhet använda strategier för att söka relevant information (och värdera olika källors tillförlitlighet.)
Eleven kan välja och med säkerhet använda strategier för att söka relevant information (och värdera olika källors tillförlitlighet.)
Källhantering
Eleven väljer texter och talat språk från olika medier och kan på ett relevant sätt använda det valda materialet i sin egen produktion och interaktion.
Eleven väljer texter och talat språk från olika medier och använder på ett relevant och effektivt sätt det valda materialet i sin egen produktion och interaktion.
Eleven väljer texter och talat språk från olika medier och använder på ett relevant, effektivt och kritiskt sätt det valda materialet i sin egen produktion och interaktion.
Muntlig framställning
I muntliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig relativt varierat, tydligt och relativt strukturerat. Eleven kan även formulera sig med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
I muntliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig varierat, tydligt och strukturerat. Eleven kan även formulera sig med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
I muntliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig varierat, nyanserat, tydligt och strukturerat. Eleven kan även formulera sig med flyt och anpassning till syfte, mottagare och situation.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: