Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Vecka 42-43 på snickerboa

Skapad 2020-10-13 07:09 i Sörgården förskola Falköping
Förskola
Bollar, bollar, bollar! Vi fortsätter att utforska bollar och dess egenskaper både inne och ute. ⚽️🏀🎾

Innehåll

Hej och välkomna till en ny spännande vecka på snickerboa! Vi har fint och soligt höstväder med massor av löv i alla höstfärger på gården! Vi känner att det har blivit lite kyligare så det är bra om ni kollar över så att era barn har tillgång till mössa och vantar. Vi vill även påminna er om vikten av att ni skriver ert barns namn på alla hens kläder! Detta underlättar både för oss och er själva. Det är svårt för oss att hålla koll på vem kläder som är vems och barnen gillar att bära runt på kläderna i tamburen. Då underlättar det jätte mycket om det står namn på kläderna. 

Vi fortsätter att vara ute mycket men delar även vissa dagar gruppen så att en liten grupp är inne. Detta för att kunna jobba närmare barnen och kunna samspela och utmana barnen ut efter sitt eget behov. Det är roligt för barnen att kunna samspela med varandra i mindre grupp samt utforska våra miljöer och material. Vi kommer att fortsätta med att ta tillvara på barnens boll intresse, både inne och ute. Inne med boll samlingar och ute i den frialeken. 🥎⚽️🏀

Måndag- utelek & sångsamling vid frukten

Tisdag- vi delar gruppen, Bollsamling & frilek ute/inne⚽️

Onsdag- vi delar gruppen, Bollsamling & frilek ute/inne🏀

Torsdag- frilek ute/inne & sångsamling vid frukten

Fredag-frilek ute/inne & sångsamling med vid frukten

 

Vi fortsätter med att tvätta händerna på våra barn vid lämning och hämtning, samt vara uppmärksamma på förkylningssymptom.

 

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: