Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Create your own candidate

Skapad 2020-11-06 08:15 i Förslövs skola F-9 Båstad
Arbetsområde i engelska där vi i samband med Halloween läser, skriver och diskuterar kring rädsla och skräck. Fokus är förmågan att skriva och samtala.
Grundskola 7 Engelska
Tema travel och USA:s val Vi har under en tid fokuserat på temat "travel". Där har ni fått läsa, skriva och ta del utav olika berättelser och upplevelser när andra varit utomlands. Ni har fått skriva brev och låtsas uppleva en semesterresa. Som avslutning har ni nu fått en snabb inblick i USA och det amerikanska presidentvalet. I samband med det har ni fått skapa en egen kandidat till det amerikanska valet.i har under en tid fokuserat på temat "travel". Där har ni fått läsa, skriva och ta del utav olika berättelser och upplevelser när andra varit utomlands. Ni har fått skriva brev och låtsas uppleva en semesterresa. Som avslutning har ni nu fått en snabb inblick i USA och det amerikanska presidentvalet. I samband med det har ni fått skapa en egen kandidat till det amerikanska valet.

Innehåll

Vi har under en tid fokuserat på temat "travel". Där har ni fått läsa, skriva och ta del utav olika berättelser och upplevelser när andra varit utomlands. Ni har fått skriva brev och låtsas uppleva en semesterresa. Som avslutning har ni nu fått en snabb inblick i USA och det amerikanska presidentvalet. I samband med det har ni fått skapa en egen kandidat till det amerikanska valet.i har under en tid fokuserat på temat "travel". Där har ni fått läsa, skriva och ta del utav olika berättelser och upplevelser när andra varit utomlands. Ni har fått skriva brev och låtsas uppleva en semesterresa. Som avslutning har ni nu fått en snabb inblick i USA och det amerikanska presidentvalet. I samband med det har ni fått skapa en egen kandidat till det amerikanska valet.

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: