Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Förvaringslåda

Skapad 2020-12-29 10:44 i Sundbyskolan Stockholm Grundskolor
Du kommer att bygga ett pennställ eller redskapsställ. Uppgiften innebär olika tillverknings moment. Du kommer att använda olika verktyg. Var noggrant när du använder vassa verktyg. Säkerheten kommer förre allt annat. OBS: Det är viktig att du skriver vad du har gjort under lektionen och utvärdera dig. Mer detaljer och tillverknings instruktioner du kommer att få under slöjdlektionen. Lycka till -:)
Grundskola 6
Hej på er, Välkommen till slöjden för vårterminen 2021. Ni har redan varit i slöjden och är säkert bekanta och medvetna lite om regler och rutiner som gäller i slöjden. Vi kommer att prata lite mer om säkerhets- och ordningsregler samt egenplanering om framtid, vad ska du göra? hur ska du göra? och vad ska du tänka på för att jobba på ett bra sätt och får ett bra betyg? Lycka till -:)

Innehåll

 

Att bygga en Förvaringslåda

Du kommer att bygga ett redskapsställ. Uppgiften innebär olika tillverknings moment. Du kommer att använda olika verktyg. Var noggrant när du använder vassa verktyg. Säkerheten kommer förre allt annat. OBS: Det är viktig att du skriver vad du har gjort under lektionen och utvärdera dig. Mer detaljer och tillverknings instruktioner du kommer att få under slöjdlektionen.

 

Lycka till -:)

Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: