👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Fjärrundervisning Idrott och Hälsa - år 8 - v. 4

Skapad 2021-01-24 20:37 i Lerbäckskolan Lunds för- och grundskolor
Detta är en mall för Idrott och Hälsa på Lerbäckskolan i Lund.
Grundskola 7 – 9 Idrott och hälsa
Upplägget kommer se ut på liknande sätt de veckor vi har fjärrundervisning för att ni ska känna igen er i arbetssättet. Första lektionen i veckan får ni en uppgift, som handlar om att förbereda er på olika sätt inför de kommande lektionerna, detta kan handla om att se en film, förbereda träning eller andra typer av uppgifter. Andra lektioner i veckan kommer ni sedan avsluta sammanfatta och redovisa den uppgift ni förberedde under första lektionen. Lektion tre arbetar vi med annat tema. Som tidigare nämnt är tanken att alla uppgifter ska hinnas med under den tid ni har lektioner på schemat. Ambitionen är att i stort sett allt ska gå att redovisa muntligt genom att ni filmar er själva.

Innehåll

Enligt ordinarie schema ses vi genom att ni kopplar upp er på länk som ni hittar i Google Classroom under ämnet "Google Meet"

 

Lektion 1: Vi kommer se filmen som heter "Fysisk aktivitet", på SVT Play, Länk finns i uppgift.

Lektion 2: Vi kommer se klart den film vi började på lektion 1 och resterande tid av lektionen kommer ni svara på frågor kopplade till det ni sett. Frågorna hittar ni i dokumentet som är bifogat i classroom. 


Lektion 3: Ni kommer genomföra ett rörlighetspass som vi sedan kommer ha diskussionsfrågor kring. Träningspasset finns i Classroom. 

 

Uppgifter

  • Filmen