👋🏼 Var med och förbättra Skolbanken med oss på Unikum. Svara på formuläret här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Fjärrundervisning Idrott och Hälsa - år 8 - v. 5

Skapad 2021-01-28 20:25 i Lerbäckskolan Lunds för- och grundskolor
Detta är en mall för Idrott och Hälsa på Lerbäckskolan i Lund.
Grundskola 7 – 9 Idrott och hälsa
Rörelsevecka! Den här veckan ligger fokus på rörelse i olika former, Vi tycker det är viktigt att inte tappa för mycket fysisk aktivitet under fjärrundervisningen. Varje lektion kommer ni få en fysisk uppgift som ska genomföras, dokumenteras och utvärderas. Viktigt att vara ombytt inför varje lektion!

Innehåll

Enligt ordinarie schema ses vi genom att ni kopplar upp er på länk som ni hittar i Google Classroom under ämnet "Google Meet".

Kom ombytt till lektionerna!

Lektion 1: Ta en promenad på ca 30-40 minuter eller spring en runda på ca 20-30 minuter. Dokumentera i någon av apparna ni tidigare använt. Utvärdera efter lektionen. 

Lektion 2: Välj en av de träningspass som föreslås i uppgiften, ni hittar alla länkar till passen i Classroom, Idrott och Hälsa. 

Lektion 3: Ni kommer här ha möjlighet att själv välja vad ni vill träna.Om ni har svårt att välja kan ni ta hjälp av de träningspass som ligger ute för lektion nummer två. Det går självklart bra att även springa detta passet om man önskar. Träningen ska redovisas och dokumenteras.