Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Bedömning elens väg till hemmet. 9M.

Skapad 2021-02-05 14:12 i Rönnowskolan Kristianstad
Grundskola F Fysik
Bedömning elens väg till hemmet 9M vt-21

Matriser

Fy
Kunskapskrav Fysik 7-9

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Nivå 4
4. Använda information & anpassa framställning
  • Fy  E 9
  • Fy  C 9
  • Fy  A 9
Eleven når ännu inte upp till alla delar i detta kunskapskrav för E
Du kan använda informationen på ett i huvudsak fungerande sätt i diskussioner och för att skapa enkla texter och andra framställningar med viss anpassning till syfte och målgrupp.
Du kan använda informationen på ett relativt väl fungerande sätt i diskussioner och för att skapa utvecklade texter och andra framställningar med relativt god anpassning till syfte och målgrupp.
Du kan använda informationen på ett väl fungerande sätt i diskussioner och för att skapa välutvecklade texter och andra framställningar med god anpassning till syfte och målgrupp.

Fy
Kunskapskrav teknik 7-9

F (Insats krävs)
E
C
A
1 Tekniska lösningar
  • Tk  E 9
  • Tk  C 9
  • Tk  A 9
Eleven når ännu inte upp till alla delar i detta kunskapskrav för E
Eleven kan undersöka olika tekniska lösningar i vardagen och med viss användning av ämnesspecifika begrepp beskriva hur enkelt identifierbara delar samverkar för att uppnå ändamålsenlighet och funktion.
Eleven kan undersöka olika tekniska lösningar i vardagen och med relativt god användning av ämnesspecifika begrepp beskriva hur ingående delar samverkar för att uppnå ändamålsenlighet och funktion.
Eleven kan undersöka olika tekniska lösningar i vardagen och med god användning av ämnesspecifika begrepp beskriva hur ingående delar samverkar för att uppnå ändamålsenlighet och funktion och visar då på andra liknande lösningar.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: