👋🏼Vi håller på att göra om Skolbanken med nytt gränssnitt och nya förbättrade funktioner! Ta en smygtitt på Nya Skolbanken här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Culture in Society - Sweden

Skapad 2021-04-11 17:09 i Rodengymnasiet Norrtälje
Gymnasieskola Engelska
Study of cultural phenomena in Sweden

Innehåll

Kulturfenomen i Sverige

Arbetsområdet innehåller: *sammanställning av information och synpunkter *jämförelse med egna kunskaper och erfarenheter *muntlig redovisning med stöd av bildspel.

Uppgifter

  • Typically Swedish

Matriser

Eng
Engelska 6 - Muntlig framställning

E
D
C
B
A
Muntlig framställning
I muntliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig relativt varierat, tydligt och relativt strukturerat. Eleven kan även formulera sig med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation. Eleven bearbetar, och gör enkla förbättringar av, egna framställningar.
I muntliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig varierat, tydligt och strukturerat. Eleven kan även formulera sig med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation. Eleven bearbetar, och gör välgrundade förbättringar av, egna framställningar.
I muntliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig varierat, nyanserat, tydligt och strukturerat. Eleven kan även formulera sig med flyt och anpassning till syfte, mottagare och situation. Eleven bearbetar, och gör välgrundade och nyanserade förbättringar av, egna framställningar.