👋🏼Vi håller på att göra om Skolbanken med nytt gränssnitt och nya förbättrade funktioner! Ta en smygtitt på Nya Skolbanken här

Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Planering v 16 nk1b

Skapad 2021-04-18 19:58 i Sannarpsgymnasiet Halmstad
Gymnasieskola Naturkunskap
Denna vecka har vi 3 lektioner mån, tis och tors. Måndag och tis har vi distansundervisning och tors är vi på plats i skolan med närundervisning. Tänk på att följa de riktlinjer som finns vad gäller distans så gott vi nu kan göra det då vi är i skolan. Vi kommer ibland att ha möjlighet att dubbla salar då vi är i skolan för att på det sättet hålla distans. Därför kommer vi att dela upp klassen ibland i 2 halvor. Denna veckan och kommande veckor kommer vi att arbeta med tema kemi. Vi är några som fortfarande har kvar lite på ekologisamtalen och vi har avsatt tid på tis för detta för några som anmält intresse. Nya lektionstider på tis. Jag har gjort nya pargrupper för vårterminen som jag publicerat i vårt nk1b Team. Pargrupperna planeras att arbeta tillsammans under olika uppgifter som planeras att ni ska genomföra under våren.

Innehåll

Vecka 16
SA20C
Mån 19 april kl 14.30-15.20 sal
Teams distansundervisning..
Teori: Grundläggande begrepp kemi. Översikt av den historiska utvecklingen som lett fram till dagens moderna atommodell. Anteckna på papper.  
Läs sedan på och repetera det du antecknat.

Tis 20 april kl 14.00-15.00 sal Teams distansundervisning.
Teori: Grundläggande begrepp kemi. Översikt av den historiska utvecklingen som lett fram till dagens moderna atommodell. Anteckna på papper.  
Läs sedan på och repetera det du antecknat.
Eget arbete: instuderingsfrågor.

Tors 22 april kl 10.15-11.25 730 för storgrupp A. 606 för storgrupp B:Relon och Nanna chefer.
Eget arbete: storgrupp A: Laboration, storgrupp B: arbete med instuderingsfrågorna 1:8-1:16 samt att skriva labbrapportsmall med rubriker mm.
Test: risksymboler.