Skolbanken Logo
Skolbanken

Ämnen:

Geografi

·

Årskurs:

F

Jordens inre krafter

Stordammens skola, Uppsala · Senast uppdaterad: 6 april 2021

Jordens inre krafter

Ni jobbar i ca två veckor med jordens inre krafter. Ni jobbar med ett tilldelat arbetsområde i Clio som heter just "Jordens inre krafter". Gör de uppgifter som finns (förutom utvärderingarna) Sista uppgiften- "Sova säkert" är överkurs.

När det står att ni ska jobba i par eller grupp. kan ni välja att jobba själv eller i par eller i grupp om tre (med någon/några som hunnit ungefär lika långt)


Läroplanskopplingar

Eleven har grundläggande kunskaper om natur- och kulturlandskap och visar det genom att föra enkla och till viss del underbyggda resonemang om processer som formar och förändrar jordytan, samt vilka konsekvenser det kan få för människor och natur.

Eleven kan även använda geografiska begrepp på ett i huvudsak fungerande sätt.

Eleven har goda kunskaper om natur- och kulturlandskap och visar det genom att föra utvecklade och relativt väl underbyggda resonemang om processer som formar och förändrar jordytan, samt vilka konsekvenser det kan få för människor och natur.

Eleven kan även använda geografiska begrepp på ett relativt välfungerande sätt.

Eleven har mycket goda kunskaper om natur- och kulturlandskap och visar det genom att föra välutvecklade och väl underbyggda resonemang om processer som formar och förändrar jordytan, samt vilka konsekvenser det kan få för människor och natur.

Eleven kan även använda geografiska begrepp på ett välfungerande sätt.

Matriser i planeringen

Innehåller inga matriser

Uppgifter

Innehåller inga uppgifter

Hjälp och support

Academy

FAQ

Ge oss feedback