Skolbanken Logo
Skolbanken

Ämnen:

Engelska

·

Årskurs:

7 - 9

USA

Lillhagsskolan, Gävle · Senast uppdaterad: 9 september 2022

Vi kommer att arbeta med USA framöver. Vi kommer att arbeta med blandade uppgifter. Arbetsområdet kommer avslutats med en skrivuppgift.

Vi kommer att arbeta med amerikansk historia, geografi och samhällskunskap. Vi kommer även att kolla på filmer och avsluta med en skrivuppgift, där ni kommer att få fördjupa er i någon händelse eller någon person. 


Läroplanskopplingar

Eleven lyssnar samt förstår och tolkar huvudsakligt innehåll och tydliga detaljer i talat språk i måttligt tempo och i olika sammanhang. Eleven läser samt förstår och tolkar huvudsakligt innehåll och tydliga detaljer i lättillgängliga texter av olika slag. Eleven väljer och värderar innehåll i muntliga och skriftliga källor av olika slag samt använder på ett delvis relevant sätt det valda materialet i sin egen produktion och interaktion.

I muntliga framställningar av olika slag formulerar sig eleven enkelt, begripligt och relativt sammanhängande. I skriftliga framställningar av olika slag formulerar sig eleven enkelt, begripligt och relativt sammanhängande.

Eleven diskuterar översiktligt, på engelska, förhållanden i olika sammanhang och områden där språket används, även utifrån egna erfarenheter eller kunskaper.

Matriser i planeringen

Innehåller inga matriser

Uppgifter
United States of America
United States of America
Questions about the movie Niceville
Oral presentation
Oral presentation

Hjälp och support

Academy

FAQ

Ge oss feedback