Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Svenska: muntlig redovisning om författare

Skapad 2017-03-03 14:32 i Brunnsåkersskolan Halmstad
Grundskola 7 – 9

Rubrik 1

Förberedelse
Du har visat att du kan förbereda en enkel muntlig redogörelse om en författare i form av en Powerpoint. Du har i huvudsak fungerande struktur och innehåll i din Powerpoint. Du har i huvudsak anpassat din Powerpoint efter syftet och de som skall lyssna.
Du har visat att du kan förbereda en utvecklad muntlig redogörelse om en författare i form av en Powerpoint. Du har relativt väl fungerande struktur och innehåll i din Powerpoint. Du har till största del anpassat din Powerpoint efter syftet och de som skall lyssna.
Du har visat att du kan förbereda en välutvecklad muntlig redogörelse om en författare i form av en Powerpoint. Du har väl fungerande struktur och innehåll i din Powerpoint. Du har på ett mycket bra sätt, anpassat din Powerpoint efter syftet och de som skall lyssna.
Genomförande
Du har visat att du kan genomföra en enkel muntlig redovisning med hjälp av en powerpoint Du har i huvudsak fungerande struktur och innehåll i din muntliga redovisning. Du har i huvudsak anpassat din redovisning efter syftet och de som skall lyssna.
Du har visat att du kan genomföra en utvecklad muntlig redovisning om en författare med hjälp av en Powerpoint. Du har relativt väl fungerande struktur och innehåll i din redovisning. Du har till största del anpassat din redovisning efter syftet och de som skall lyssna.
Du har visat att du kan genomföra en välutvecklad muntlig redovisning om en författare med hjälp av en Powerpoint. Du har väl fungerande struktur och innehåll i din redovisning. Du har på ett mycket bra sätt, anpassat din redovisning efter syftet och de som skall lyssna.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: