Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Planering: Statiskt och dynamiskt

Skapad 2017-03-08 12:35 i Tiundaskolan Uppsala
Matris för planering av laboration i biologi.
Grundskola 7 – 9 Biologi

För betyg i biologi ingår att du ska kunna planera en egen laboration. I den här uppgiften ska du planera en undersökning för att ta reda på:
Hur förändras din puls av statiskt och dynamiskt muskelarbete, från vilopuls till arbetspuls och tillbaka till vilopuls?

Rubrik 1

F
E
C
A
Planering och frågeställning
Du bedöms i din förmåga att göra en egen laborationsplanering med frågeställning
Eleven kan ej genomföra fältstudier och andra undersökningar utifrån givna planeringar eller bidra till att formulera enkla frågeställningar och planeringar som det går att arbeta systematiskt utifrån.
Eleven kan genomföra fältstudier och andra undersökningar utifrån givna planeringar och även bidra till att formulera enkla frågeställningar och planeringar som det går att arbeta systematiskt utifrån.
Eleven kan genomföra fältstudier och andra undersökningar utifrån givna planeringar och även formulera enkla frågeställningar och planeringar som det efter någon bearbetning går att arbeta systematiskt utifrån.
Eleven kan genomföra fältstudier och andra undersökningar utifrån givna planeringar och även formulera enkla frågeställningar och planeringar som det går att arbeta systematiskt utifrån.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: