Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

"Ämnenas smådelar" - Del 2

Skapad 2017-04-05 21:37 i Sannarpsgymnasiet Halmstad
Grundskola 9 Kemi
F
E
C
A
Jag kan söka naturvetenskaplig information och använder då olika källor. Jag tar ställning för informationens och källornas trovärdighet och relevans.
Jag kan använda information på ett i huvudsak fungerande sätt för att skapa enkla texter med viss anpassning till syfte och målgrupp.
Jag kan använda information på ett relativt väl fungerande sätt för att skapa utvecklade texter med god anpassning till syfte och målgrupp.
Jag kan använda information på ett väl fungerande sätt för att skapa välutvecklade texter med god anpassning till syfte och målgrupp.
Jag kan ge enkla exempel på hur kunskaper om atomens uppbyggnad och kemiska reaktioner har - förbättrat våra levnadsvillkor. - missbrukats av mänskligheten.
Jag kan ge flera tydliga exempel på hur kunskaper om atomens uppbyggnad och kemiska reaktioner har - förbättrat våra levnadsvillkor. - missbrukats av mänskligheten. Jag använder naturvetenskapliga argument när jag beskriver.
Jag kan ge flera exempel på hur kunskaper om atomens uppbyggnad och kemiska reaktioner har påverkat våra levnadsvillkor. Jag kan föra ett tydligt resonemang där använder naturvetenskapliga argument då jag ställer fördelar mot nackdelar.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: