Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Labbrapport - Fysik

Skapad 2017-04-20 14:39 i Valhallaskolan Halmstad
Grundskola 6 Fysik

Att skriva labbrapport: Fysik

E
C
A
Labbrapport (dokumentation)
Dokumentera undersökningar: Skriva labbrapport med text och bild.
Du kan visa på ett enkelt sätt hur du har gjort och vad du har kommit fram till i dina undersökningar med hjälp av text och bild.
Du kan visa på ett utvecklat sätt hur du har gjort och vad du har kommit fram till i dina undersökningar med hjälp av text och bild.
Du kan visa på ett välutvecklat sätt hur du har gjort och vad du har kommit fram till i dina undersökningar med hjälp av text och bild.
Labbrapport (dokumentattion)
Fysikaliska fenomen & begrepp: Du visar att du kan begrepp och vad de betyder. Du förklarar olika fenomen med hjälp av begreppen.
Du har baskunskaper i fysik. Du ger exempel och beskriver hur saker hänger ihop i fysiken. Du använder fysikens begrepp på ett ganska bra sätt.
Du har goda kunskaper i fysik. Du ger exempel och förklarar hur saker hänger ihop i fysiken på ett utvecklat sätt. Du använder fysikens begrepp på ett bra sätt.
Du har mycket goda kunskaper i fysik Du ger exempel och förklarar hur saker hänger ihop i fysiken på ett välutvecklat sätt. Du använder fysikens begrepp på ett mycket bra sätt.
Efterarbete (när labbrapporten är klar)
Jämföra resultat & förbättra din undersökning: Du jämför vad du kommit fram till i din undersökning/labbrapport.
Du kan jämföra vad du och andra har kommit fram till i undersökningar. Du diskuterar på ett enkelt sätt vad likheter och skillnader kan bero på. Du hjälper till att ge förslag som kan göra undersökningen bättre.
Du kan jämföra vad du och andra har kommit fram till i undersökningar. Du diskuterar på ett utvecklat sätt vad likheter och skillnader kan bero på. Du ger förslag som efter någon förbättring kan göra undersökningen bättre.
Du kan jämföra vad du och andra har kommit fram till i undersökningar. Du diskuterar på ett utvecklat sätt vad likheter och skillnader kan bero på. Du ger förslag som kan göra undersökningen bättre.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: