Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Bedömning "Förhör elektomagnetism" VT 17

Skapad 2017-05-04 09:19 i Friskolan Asken Grundskolor
Grundskola 8 Fysik Teknik

Förmåga att använda begrepp

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Elektomagnet
Du förklarar enkelt och kortfattat vad en elektromagnet är och hur den fungerar. Du använder en del viktiga begrepp när du förklarar.
Du förklarar utvecklat och innehållsrikt vad en elektromagnet är och hur den fungerar Du använder många viktiga begrepp när du förklarar.
Du förklarar välutvecklat och innehållsrikt hur vad en elektromagnet är och hur den fungerar. Ditt naturvetenskapliga språk är korrekt och du använder rätt begrepp när du förklarar.
Generator
Du förklarar enkelt och kortfattat vad en generator är och hur den fungerar. Du använder en del viktiga begrepp när du förklarar.
Du förklarar utvecklat och innehållsrikt vad en generator är och hur den fungerar Du använder många viktiga begrepp när du förklarar.
Du förklarar välutvecklat och innehållsrikt hur vad en generator är och hur den fungerar. Ditt naturvetenskapliga språk är korrekt och du använder rätt begrepp när du förklarar.
Elmotor
Du förklarar enkelt och kortfattat vad en elmotor är och hur den fungerar. Du använder en del viktiga begrepp när du förklarar.
Du förklarar utvecklat och innehållsrikt vad en elmotor är och hur den fungerar Du använder många viktiga begrepp när du förklarar.
Du förklarar välutvecklat och innehållsrikt vad en elmotor är och hur den fungerar Du använder många viktiga begrepp när du förklarar.

Förmåga att använda information

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Du använder informationen på ett fungerande sätt när du beskriver.
Du använder informationen på ett fungerande sätt när du beskriver. Texten är strukturerad och lätt att förstå.
Du använder informationen på ett mycket fungerande sätt när du beskriver. Texten är strukturerad och lätt att förstå.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: