Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Digitalt musikskapande

Skapad 2018-03-21 12:30 i Linnéaskolan Uddevalla
Grundskola 7 – 9 Musik

Musikskapande

Underlag saknas
F
E
D
C
B
A
Skapa
Eleven kan bidra till att skapa musik med digitala verktyg genom att pröva hur olika kombinationer av musikaliska byggstenar kan forma kompositioner som har en i huvudsak fungerande form.
Eleven kan skapa musik med digitala verktyg genom att pröva och ompröva hur olika kombinationer av musikaliska byggstenar kan forma kompositioner som efter någon bearbetning har en fungerande form och karaktäristisk stil.
Eleven kan skapa musik med digitala verktyg genom att pröva och ompröva hur olika kombinationer av musikaliska byggstenar kan forma kompositioner som har en fungerande form och karaktäristisk stil.
Reflektera
Eleven kan ge enkla omdömen om eget och andras musicerande och bidra med förslag som kan leda till att det musikaliska arbetet utvecklas.
Eleven kan ge utvecklade omdömen om eget och andras musicerande och ge förslag som efter någon bearbetning kan leda till att det musikaliska arbetet utvecklas.
Eleven kan ge välutvecklade omdömen om eget och andras musicerande och ge förslag som kan leda till att det musikaliska arbetet utvecklas.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: