Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Eget träningsprogram

Skapad 2018-05-08 11:42 i Linnéaskolan Uddevalla
Eleven planerar egen träning under begränsad tid och med tydligt syfte, samt diskuterar och utvärderar sitt träningsprogram.
Grundskola 7 – 9

Skapa och genomföra träningsprogram till musik

-
F
E
C
A
Planera
Eleven kan sätta upp mål som i huvudsak är realistiska och motiverade. Eleven kan välja aktiviteter/ övningar, träningsfrekvens och intensitet som i huvudsak är motiverade och anpassade till träningsprogrammets mål.
Eleven kan sätta upp mål som är relativt realistiska och motiverade. Eleven kan välja aktiviteter/ övningar, träningsfrekvens och intensitet som är relativt väl motiverade och anpassade till träningsprogrammets mål.
Eleven kan sätta upp mål som är realistiska och motiverade. Eleven kan välja aktiviteter/ övningar, träningsfrekvens och intensitet som är väl motiverade och anpassade till träningsprogrammets mål.
Utvärdera och resonera
Eleven kan ge en enkel och till viss del underbyggd beskrivning av träningsprogrammets förväntade effekter på den fysiska förmågan och hälsan samt sätta detta i relation till egna upplevelser. Eleven kan ge enkla exempel på och föra en till viss del underbyggt resonemang om hur fysiska, psykiska och sociala aspekter av hälsan påverkas av träning och andra faktorer.
Eleven kan ge en utvecklad och relativt väl underbyggd beskrivning av träningsprogrammets förväntade effekter på den fysiska förmågan och hälsan samt sätta detta i relation till egna upplevelser. Eleven kan ge utvecklade exempel på och föra ett relativt underbyggt resonemang om hur fysiska, psykiska och sociala aspekter av hälsan påverkas av träning och andra faktorer.
Eleven kan ge en väl utvecklad och väl underbyggd beskrivning av träningsprogrammets förväntade effekter på den fysiska förmågan och hälsan samt sätta detta i relation till egna upplevelser. Eleven kan ge välutvecklade exempel på och föra ett väl underbyggt resonemang om hur fysiska, psykiska och sociala aspekter av hälsan påverkas av träning och andra faktorer.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: