Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Examination 1: Världsreligioner

Skapad 2019-03-29 09:04 i Sjödalsgymnasiet Huddinge
RELREL01 Examination 1 Abrahamitiska religioner
Gymnasieskola 1 – 3
Saknas
.
E
C
A
Förmåga
Redogöra för och analysera kännetecken och uttryck hos religioner och livsåskådningar.
Delar eller hela inlämningen saknas
Du kan översiktligt för och analysera världsreligionerna och några livsåskådningar samt översiktligt redogöra för deras kännetecken och uttryck historiskt, i samtiden, i Sverige och i omvärlden.
Du kan utförligt redogöra för och analysera världsreligionerna och några livsåskådningar samt utförligt redogöra för deras kännetecken och uttryck historiskt, i samtiden, i Sverige och i omvärlden.
Du kan utförligt och nyanserat redogöra för och analysera världsreligionerna och några livsåskådningar samt utförligt och nyanserat redogöra för deras kännetecken och uttryck historiskt, i samtiden, i Sverige och i omvärlden.
Förmåga
Redogöra för likheter och skillnader och argumentera
Delar eller hela inlämningen saknas.
Du kan översiktligt redogöra för likheter och skillnader mellan världsreligionernas människosyn och gudsuppfattningar och underbygga dina resonemang med enkla argument.
Du kan utförligt redogöra för likheter och skillnader mellan världsreligionernas människosyn och gudsuppfattningar och underbygger dina resonemang med välgrundade argument.
Du kan utförligt och nyanserat redogöra för likheter och skillnader mellan världsreligionernas människosyn och gudsuppfattningar och underbygga dina resonemang med välgrundade och nyanserade argument.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: