Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

ER bild år 5

Skapad 2019-05-08 16:28 i Esperedskolan Halmstad
Grundskola 5 Bild

Bild år 5 VT

Grund
utmaning 1
utmaning 2
Konsthistoria - Kandinsky
Du har på ett enkelt sätt ritat en bild, med inspiration av Kandinskys figurer och linjer.
Du har på ett detaljerat sätt ritat en bild, med inspiration av Kandinskys figurer och linjer. Du har även färglagt noggrant.
Du har på ett detaljerat sätt ritat en bild, med inspiration av Kandinskys figurer och linjer. Du har planerat väl, var de olika figurerna ska vara.
Bildanalys, reklambild
Du har på ett enkelt sätt analyserat reklambilden. Du har beskrivit miljön och lite om vilken känsla bilden ger.
Du har på ett beskrivande sätt analyserat reklambilden. Du har beskrivit innehållet tydligt och även förklarat vilken känsla bilden ger och varför du får en känslan,
Du har på ett detaljrikt sätt analyserat reklambilden. Du har beskrivit innehållet tydligt och även förklarat vilken känsla bilden ger och varför du får en känslan. Du har även förklarat tydligt bildens budskap och hur du ser det.
Reklamfilm
Du har i en mindre grupp varit med och gjort en reklamfilm som till viss del förmedlar ert budskap.
Du har i en mindre grupp varit med och gjort en reklamfilm som förmedlar ert budskap. Ni har filmat både närbilder och bilder på lite längre avstånd.
Du har i en mindre grupp varit med och gjort en reklamfilm som tydligt förmedlar ert budskap. Ni har filmat både närbilder och bilder på lite längre avstånd och klippt ihop det på ett väl fungerande sätt.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: