Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Fysik Ljus åk 8

Skapad 2019-05-16 10:58 i Hässelbygårdsskolan Stockholm Grundskolor
Grundskola 7 – 9 Fysik

Beskriva och förklara

E
C
A
Fysikaliska sammanhang, begrepp, modeller & teorier
Du har baskunskaper om ljus. Du ger exempel och beskriver hur saker hänger ihop i fysiken. Du använder fysikens begrepp, modeller och teorier på ett ganska bra sätt.
Du har goda kunskaper om ljus. Du ger exempel och förklarar hur saker hänger ihop i fysiken på ett utvecklat sätt. Du använder fysikens begrepp, modeller och teorier på ett bra sätt.
Du har mycket goda kunskaper om ljus. Du ger exempel och förklarar hur saker hänger ihop i fysiken på ett välutvecklat sätt. Du använder fysikens begrepp, modeller och teorier på ett mycket bra sätt.
Fysikaliska samband i vardagsliv & samhälle
Du kan diskutera på ett enkelt sätt hur ljus hänger ihop med saker som händer i vardagen och i samhället. Du ger exempel på hur det hänger ihop på ett enkelt sätt med andra saker i fysiken.
Du kan diskutera på ett utvecklat sätt hur ljus hänger ihop med saker som händer i vardagen och i samhället. Du ger exempel på hur det hänger ihop på ett utvecklat sätt med andra saker i fysiken.
Du kan diskutera på ett välutvecklat sätt hur ljus hänger ihop med saker som händer i vardagen och i samhället. Du ger exempel på hur det hänger ihop på ett välutvecklat sätt med andra saker i fysiken.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: