Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Styrke- och konditionsträning/ hälsa och livsstil

Skapad 2019-06-13 14:33 i Åsö grundskola Stockholm Grundskolor
Grundskola 7 Idrott och hälsa
Ej bedömd
E
C
A
Grovmotorik - Styrke- och konditionsträning
  • Idh  E 9
  • Idh  C 9
  • Idh  A 9
Eleven har ej blivit bedömd på detta kunskapskrav.
Eleven kan delta i lekar, spel och idrotter som innefattar komplexa rörelser i olika miljöer och varierar och anpassar sina rörelser till viss del till aktiviteten och sammanhanget.
Eleven kan delta i lekar, spel och idrotter som innefattar komplexa rörelser i olika miljöer och varierar och anpassar sina rörelser relativt väl till aktiviteten och sammanhanget.
Eleven kan delta i lekar, spel och idrotter som innefattar komplexa rörelser i olika miljöer och varierar och anpassar sina rörelser väl till aktiviteten och sammanhanget.
Hälsa och livsstil- konditionsträning
  • Idh  E 9
  • Idh  C 9
  • Idh  A 9
Eleven har ej blivit bedömd på detta kunskapskrav.
Eleven kan även utvärdera aktiviteterna genom att samtala om egna upplevelser och föra enkla och till viss del underbyggda resonemang om hur aktiviteterna tillsammans med kost och andra faktorer kan påverka hälsan och den fysiska förmågan.
Eleven kan även utvärdera aktiviteterna genom att samtala om egna upplevelser och föra utvecklade och relativt väl underbyggda resonemang om hur aktiviteterna tillsammans med kost och andra faktorer kan påverka hälsan och den fysiska förmågan.
Eleven kan även utvärdera aktiviteterna genom att samtala om egna upplevelser och föra välutvecklade och väl underbyggda resonemang om hur aktiviteterna tillsammans med kost och andra faktorer kan påverka hälsan och den fysiska förmågan.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: