Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

PP om vägar till ett jobb.

Skapad 2019-10-10 11:16 i Sannarpsgymnasiet Halmstad
Grundskola 9 Svenska som andraspråk

Vilka vägar kan jag välja för att nå mitt tänkta yrke?
Muntlig presentation.

E
C
A
Muntliga redogörelser
Du kan förbereda och hålla en enkel muntlig redovisning med börja , innehåll, slut och med ett språk som fungerar ganska bra. Du anpassar din redovisning till de som lyssnar, till budskapet och till situationen på ett ganska bra sätt.
Du kan förbereda och hålla en utvecklad muntlig redovisning med början, innehåll, slut och med ett språk som fungerar bra. Du anpassar din redovisning till de som lyssnar, till budskapet och till situationen på ett bra sätt.
Du kan förbereda och hålla en välutvecklad muntlig redovisning med början, innehåll, slut och med ett språk som fungerar mycket bra. Du anpassar din redovisning till de som lyssnar, till budskapet och till situationen på ett mycket bra sätt.
Kombinera text, estetiska uttryck & medier
Du kan på ett ganska bra sätt använda bilder eller andra konstnärliga uttryck och medier tillsammans med dina texter för att göra dina budskap starkare och mer levande.
Du kan på ett bra sätt använda bilder eller andra konstnärliga uttryck och medier tillsammans med dina texter för att göra dina budskap starkare och mer levande.
Du kan på ett mycket bra sätt bra sätt använda bilder eller andra konstnärliga uttryck och medier tillsammans med dina texter för att göra dina budskap starkare och mer levande.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: