Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Svenska terminsbedömning åk 9 HT20

Skapad 2019-11-24 19:07 i Alviksskolan Stockholm Grundskolor
Grundskola 9 Svenska
F
E
D
C
B
A
Skriva
  • Sv
  • Sv  7-9
Eleven har ännu inte uppnått kravet.
Eleven kan skriva olika slags texter med viss språklig variation, enkel textbindning och i huvudsak fungerande anpassning till texttyp, språkliga normer och strukturer.
Eleven kan skriva olika slags texter med relativt god språklig variation, utvecklad textbindning och relativt väl fungerande anpassning till texttyp, språkliga normer och strukturer.
Eleven kan skriva olika slags texter med god språklig variation, välutvecklad textbindning och väl fungerande anpassning till texttyp, språkliga normer och strukturer.
Delta i samtal
  • Sv
  • Sv  7-9
Eleven har ännu inte uppnått kravet.
Eleven kan samtala om och diskutera varierande ämnen genom att ställa frågor och framföra åsikter med enkla och till viss del underbyggda argument på ett sätt som till viss del för samtalen och diskussionerna framåt.
Eleven kan samtala om och diskutera varierande ämnen genom att ställa frågor och framföra åsikter med utvecklade och relativt väl underbyggda argument på ett sätt som för samtalen och diskussionerna framåt.
Eleven kan samtala om och diskutera varierande ämnen genom att ställa frågor och framföra åsikter med välutvecklade och väl underbyggda argument på ett sätt som för samtalen och diskussionerna framåt och fördjupar eller breddar dem.
Betyg HT20
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: