Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Speaking English 5 Fall -19 (literary group discussion)

Skapad 2019-12-30 16:43 i Bromma gymnasium Stockholm Gymnasieskolor
Grade criterias for speaking for English 5
Gymnasieskola 2

Speaking English 5

Mer krävs/ej visat
E
D
C
B
A
Förståelse
Eleven visar sin förståelse genom att översiktligt redogöra för, diskutera och kommentera innehåll och detaljer samt genom att med godtagbart resultat agera utifrån budskap och instruktioner i innehållet.
Eleven visar sin förståelse genom att välgrundat redogöra för, diskutera och kommentera innehåll och detaljer samt genom att med tillfredsställande resultat agera utifrån budskap och instruktioner i innehållet.
Eleven visar sin förståelse genom att välgrundat och nyanserat redogöra för, diskutera och kommentera innehåll och detaljer samt genom att med gott resultat agera utifrån budskap och instruktioner i innehållet.
Formulering
Eleven formulerar sig på engelska relativt varierat, relativt tydligt och relativt sammanhängande. Eleven kan formulera sig med visst flyt och i någon mån anpassat till syfte, mottagare och situation.
Eleven formulerar sig på engelska relativt varierat, tydligt, sammanhängande och relativt strukturerat. Eleven kan även formulera sig med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
Eleven formulerar sig på engelska varierat, tydligt, sammanhängande och strukturerat. Eleven kan även formulera sig med flyt och viss anpassning till syfte, mottagare och situation.
Interaktion
Eleven uttrycker sig tydligt och med visst flyt samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation. Dessutom använder eleven några strategier som löser enkla problem i kommunikationen.
Eleven uttrycker sig tydligt och med flyt samt med viss anpassning till syfte, mottagare och situation. Dessutom använder eleven några strategier som löser olika problem i kommunikationen och bidrar till att interaktionen får visst flyt.
Eleven uttrycker sig tydligt, relativt ledigt och med flyt samt med anpassning till syfte, mottagare och situation. Dessutom kan eleven välja och använda väl fungerande strategier som löser problem i och förbättrar interaktionen och för den framåt på ett konstruktivt sätt.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: