Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Prov: Genetik

Skapad 2020-01-24 09:59 i Sturegymnasiet Halmstad
Här kommer bedömningen för ert prov. Om man har nivå 1 ifyllt på samtliga två kunskapskrav så har man nått en godkänd E-nivå.
Gymnasieskola
Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Eleven visat att den har tagit till sig fakta och använder den för att göra förklaringar samt föra diskussioner om genetik.
Eleven kan översiktligt diskutera frågor med naturvetenskapligt innehåll som har betydelse för individ och samhälle. I diskussionen använder eleven kunskaper om naturvetenskap för att ställa enkla frågor samt för att ge enkla förklaringar och argument.
Eleven kan utförligt diskutera frågor med naturvetenskapligt innehåll som har betydelse för individ och samhälle. I diskussionen använder eleven kunskaper om naturvetenskap för att ställa utforskande frågor samt för att ge förklaringar och argument.
Eleven visat att den kan utifrån fakta föra en diskussion och göra ställningstaganden inom ämnet genetik.
Dessutom kan eleven ge några exempel på tänkbara ställningstaganden eller handlingsalternativ samt ger enkla argument för dessa.
Dessutom kan eleven ge några exempel på tänkbara ställningstaganden eller handlingsalternativ samt ger välgrundade argument för dessa.
Dessutom kan eleven ge några exempel på tänkbara ställningstaganden eller handlingsalternativ samt ger välgrundade och nyanserade argument för dessa.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: