Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Akvarieprojekt

Skapad 2020-02-10 13:46 i Stiernhööksgymnasiet i Rättvik Rättvik
Gymnasieskola

Akvarieprojekt

F
E
D
C
B
A
Eleven sköter och hanterar sällskapsdjur
Eleven planerar i samråd med handledare sitt arbete samt sköter och hanterar i samråd med handledare sällskapsdjur på ett etiskt och säkert sätt samt utifrån djurens behov och verksamhetens krav.
Eleven planerar efter samråd med handledare sitt arbete samt sköter och hanterar efter samråd med handledare sällskapsdjur på ett etiskt och säkert sätt samt utifrån djurens behov och verksamhetens krav.
Eleven planerar efter samråd med handledare sitt arbete samt sköter och hanterar i samråd med handledare sällskapsdjur på ett etiskt och säkert sätt samt utifrån djurens behov och verksamhetens krav.
Eleven sköter och hanterar utrustning
Eleven sköter och hanterar i samråd med handledare utrustning, anläggningar och vistelsemiljöer på ett säkert sätt. Resultatet av arbetet är tillfredsställande.
Eleven sköter och hanterar efter samråd med handledare utrustning, anläggningar och vistelsemiljöer på ett säkert sätt. Resultatet av arbetet är tillfredsställande.
Eleven sköter och hanterar efter samråd med handledare utrustning, anläggningar och vistelsemiljöer på ett säkert sätt. Resultatet av arbetet är gott.
I arbetet löser eleven problem som uppstår
I arbetet löser eleven i samråd med handledare de problem som uppstår.
I arbetet löser eleven efter samråd med handledare de problem som uppstår.
I arbetet löser eleven efter samråd med handledare de problem som uppstår.
Eleven observerar djurens beteende identifierar tecken på ohälsa eller vantrivsel.
När eleven observerar djurens beteende identifierar hon eller han med viss säkerhet tecken som tyder på ohälsa eller vantrivsel. Eleven gör enkla bedömningar av sina observationer och föreslår enkla åtgärder för att förbättra djurens hälsa och närmiljö.
När eleven observerar djurens beteende identifierar hon eller han med viss säkerhet tecken som tyder på ohälsa eller vantrivsel. Eleven gör välgrundade bedömningar av sina observationer och föreslår åtgärder för att förbättra djurens hälsa och närmiljö.
När eleven observerar djurens beteende identifierar hon eller han med säkerhet tecken som tyder på ohälsa eller vantrivsel. Eleven gör välgrundade och nyanserade bedömningar av sina observationer och föreslår avancerade åtgärder för att förbättra djurens hälsa och närmiljö.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: