Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Fg Bedömning av Mock national test essay

Skapad 2020-05-22 09:28 i Fäladsgården Lunds för- och grundskolor
Den här uppgiften bedömer din förmåga att skriva på engelska samt din förmåga att förbättra din text.
Grundskola 7 – 9 Engelska

Den här uppgiften handlar om att kunna skriva texter som också innehåller andra uttryckssätt. Du ska också kunna redovisa var du har tagit dina källor ifrån.

Rubrik 1

Nivå 1
Du är på god väg men når inte godokänd nivå än
E
C
A
Uttrycka sig skrifligt
I skriftliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig enkelt, begripligt och relativt sammanhängande. I skriftlig interaktion i olika sammanhang kan eleven uttrycka sig begripligt och enkelt samt i någon mån anpassat till syfte, mottagare och situation.
I skriftliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig relativt varierat, relativt tydligt och relativt sammanhängande. I skriftlig interaktion i olika sammanhang kan eleven uttrycka sig tydligt och med visst flyt samt med viss anpassning till syfte mottagare och situation.
I skriftliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig relativt varierat, tydligt och sammanhängande. I skriftlig interaktion i olika sammanhang kan eleven uttrycka sig tydligt och med visst flyt samt med viss anpassning till syfte mottagare och situation.
Förbättra kommunikationen
För att förtydliga sin kommunikation kan eleverna bearbeta och göra enkla förbättringar av egna framställningar.
För att förtydliga och variera sin kommunikation kan eleven bearbeta och göra välgrundade förbättringar av egna framställningar. I muntliga framställningar i olika genrer kan eleven formulera sig relativt varierat, relativt tydligt och relativt sammanhängande.
För att förtydliga och variera sin kommunikation kan eleven bearbeta och göra välgrundade förbättringar av egna framställningar.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: