Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Revolutionerna fördjupning

Skapad 2020-05-25 10:33 i Getingeskolan Halmstad
Grundskola 7 – 9 Historia
Enkel
Väl utvecklad
Mycket välutvecklad
Du kan redogöra för något historiskt skeende och hur historian har använts och kan användas i några olika sammanhang. I studier av historiska förhållanden, skeenden och gestalter såväl som vid användning av källor och i resonemang om hur historia används kan eleven använda historiska begrepp.
Du kan redogöra för något historiskt skeende på ett enkelt vis och hur historian har använts och kan användas i några olika sammanhang. I studier av historiska förhållanden, skeenden och gestalter såväl som vid användning av källor och i resonemang om hur historia används kan du använda historiska begrepp på ett i huvudsak fungerande sätt.
Du kan redogöra för något historiskt skeende och hur historian har använts och kan användas i några olika sammanhang på ett utvecklat och relativt väl vis. I studier av historiska förhållanden, skeenden och gestalter såväl som vid användning av källor och i resonemang om hur historia används kan du använda historiska begrepp på ett relativt väl fungerande vis.
Du kan redogöra för något historiskt skeende och hur historian har använts och kan användas i några olika sammanhang på ett välutvecklat vis. I studier av historiska förhållanden, skeenden och gestalter såväl som vid användning av källor och i resonemang om hur historia används kan du använda historiska begrepp på ett väl fungerande vis.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: