Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Världsdelarna

Skapad 2020-10-28 15:34 i Östergårdsskolan Halmstad
Grundskola F Geografi

E
C
A
Begreppsförmåga
Du kan använda dig av arbetsområdets begrepp på ett i huvudsak fungerande sätt.
Du kan använda dig arbetsområdets begrepp på ett relativt välfungerande fungerande sätt.
Du kan använda dig av arbetsområdets begrepp på ett välfungerande sätt.

E
C
A
Kommunikativ förmåga
Du för enkla och till viss del underbyggda resonemang om vad som är typiskt för världsdelarna samt gör enkla jämförelser dem emellan.
Du för utvecklade och relativt väl underbyggda resonemang om vad som är typiskt för världsdelarna samt gör utvecklade jämförelser dem emellan.
Du för välutvecklade och väl underbyggda resonemang om vad som är typiskt för världsdelarna samt gör välutvecklade jämförelser dem emellan.

E
C
A
Analysförmåga
Du har grundläggande kunskaper om vad som är typiskt för världsdelarna samt visar det genom att föra enkla och till viss del underbyggda resonemang om orsaker till och konsekvenser av befolkningsfördelning, migration, klimat och klimatförändringar.
Du har goda kunskaper om vad som är typiskt för världsdelarna och visar det genom att föra utvecklade och relativt väl underbyggda resonemang om orsaker till och konsekvenser av befolkningsfördelning, migration, klimat och klimatförändringar.
Du har mycket goda kunskaper om vad som är typiskt för världsdelarna och visar det genom att föra välutvecklade och väl underbyggda resonemang om orsaker till och konsekvenser av befolkningsfördelning, migration, klimat och klimatförändringar.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: