Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Identitet

Skapad 2020-11-01 17:15 i Tanneforsskolan Linköping
Grundskola 4 – 6

Rubrik 1

Nivå 1
Nivå 2
Nivå 3
Bildens proportioner och övriga detaljer i bilden
Jag delar in pappret i områden och placerar in olika bilder i så att bilden blir förståeligt för betraktaren. Behöver hjälp för att komma igång och att göra bilden förståelig.
Jag delar in pappret i områden och placerar in olika bilder i så att bilden blir förståeligt för betraktaren. Använder viss skuggning i mina bilder. Behöver ibland hjälp för att komma vidare.
Jag delar in pappret i områden och placerar in olika bilder så att bilden blir förståeligt för betraktaren. Jag har en tydlig ide på hur jag vill visa mitt arbete. Jag använder skuggning i mina bilder.
Jag diskuterar… visar genom att föra resonemang
… kring min bild och berättar hur jag tänker kring den. Jag kan se likheter och skillnader på hur andra konstnärer uttrycker sig med sina porträtt. Jag behöver hjälp och stöd för att komma igång. Har svårt att komma med egna idéer.
… kring min bild och berättar hur jag tänker kring den. Jag kan se likheter och skillnader på hur andra konstnärer uttrycker sig med sina porträtt. Behöver ibland stöd för att hitta ord för mitt resonemang.
… kring min bild och berättar hur jag tänker kring den. Jag kan se likheter och skillnader på hur andra konstnärer uttrycker sig med sina porträtt. Jag använder flera begrepp och kan med egna ord föra ett resonemang kring mitt porträtt.
Planera lektionen…
Jag planerar och jobbar självständigt och ser själv syfte och mål. Behöver hjälp av lärare för att komma igång.
Jag planerar och jobbar självständigt och ser själv syfte och mål. Behöver ibland hjälp av lärare.
Jag planerar och jobbar självständigt och ser själv syfte och mål. Förebygger hinder som jag ser kan uppstå i min planering.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: