Skolbanken – inspiration och utveckling från hela landet

Biologi Kroppen Söka information/Använda information/ Källor KE/FY/BI

Skapad 2020-11-06 09:28 i Djupedalskolan Härryda
Söka information/Använda information/ Källor
Grundskola 7 – 9 Biologi Kemi Fysik

Förmåga att söka efter information från flera källor och kritiskt granska deras relevans.
Använda information och anpassa framställningen Användande av informationskälla.

Förmåga att söka efter information från flera källor och kritiskt granska deras relevans. Använda information och anpassa framställningen Användande av informationskälla.
Arbetar på väg mot E
E
C
A
Söka information
Söka information Förmåga att söka efter information från flera källor och kritiskt granska deras relevans.
Du kan söka naturvetenskaplig information och använder då olika källor och för enkla och till viss del underbyggda resonemang om informationens och källornas trovärdighet och relevans.
Du kan söka naturvetenskaplig information och använder då olika källor och för utvecklade och relativt väl underbyggda resonemang om informationens och källornas trovärdighet och relevans.
Du kan söka naturvetenskaplig information och använder då olika källor och för välutvecklade och väl underbyggda resonemang om informationens och källornas trovärdighet och relevans.
Använda information
Använda information och anpassa framställningen Användande av informationskälla.
Du kan använda informationen på ett i huvudsak fungerande sätt i diskussioner och för att skapa enkla texter och andra framställningar med viss anpassning till syfte och målgrupp.
Du kan använda informationen på ett relativt väl fungerande sätt i diskussioner och för att skapa utvecklade texter och andra framställningar med relativt god anpassning till syfte och målgrupp.
Du kan använda informationen på ett väl fungerande sätt i diskussioner och för att skapa välutvecklade texter och andra framställningar med god anpassning till syfte och målgrupp.
Beröm eller ge feedback på det här materialet genom att skriva en kommentar här: